Molodist Kyiv international film festival

Політика конфіденційності

 

Інформаційні матеріали.

На веб-сайті toyota.sumy.ua представлено ​​інформацію про продукцію Toyota та спеціальні пропозиції. Продукція Toyota, опис якої розміщено на цьому сайті, постачається виключно на ринки країн Європи для продажу авторизованими дилерами Toyota, а спеціальні пропозиції, представлені на цьому сайті, діють виключно в офіційній дилерській мережі Toyota в Україні. Усі матеріали на цьому веб-сайті розміщено виключно з інформаційною метою. Така інформація не призначена для використання користувачами або бути такою інформацією, на яку можна покластися як на заміну інформації, наявної у офіційних дилерів Toyota.

Нами було докладено всіх зусиль до подання точної інформації, але при цьому ми зберігаємо за собою право без попередження вносити зміни до технічних характеристик, складу обладнання та вилучати з асортименту певні позиції. Ця інформація не має трактуватися як безпомилкова, й як така не являє собою ні оферти на продаж конкретного транспортного засобу, ані переліку його технічних характеристик. За довідками про актуальні технічні характеристики та наявність просимо звертатися до місцевого центру Toyota. Усі права зберігаються за правовласником.

Ціни на продукцію під торговою маркою Toyota.

Інформація про ціни на продукцію під торговою маркою Toyota, розміщена на веб-сайті toyota.sumy.ua виключно для ознайомлення. Ця інформація не має трактуватися як безпомилкова, й як така не являє собою ні оферти на продаж конкретного транспортного засобу, ані переліку його технічних характеристик. Придбання товарів під торговою маркою Toyota регламентується відповідними договорами купівлі-продажу. За довідками про актуальні технічні характеристики, ціни та наявність просимо звертатися до місцевого центру Toyota.

Використання технології HTTP-Cookie.

На веб-сайті toyota.sumy.ua застосовано технологію HTTP-Cookie для відстеження маршрутів, якими користуються відвідувачі сайту toyota.sumy.ua. Це необхідно для ведення обліку активності користувачів на сайті toyota.sumy.ua та проведення робіт з оцінки його ефективності, його вдосконалення. За допомогою цієї технології облік інформації про окремих користувачів не ведеться, тому ніяка інформація про них зберігатися та використовуватися не буде. Доводимо до вашого відома, що функціонування цієї технології можна заблокувати або обмежити у параметрах веб-переглядача (браузера), за допомогою якого здійснюється перегляд сторінок на цьому сайті.

Персональні дані та відгуки користувачів.

 

Будь-які персональні дані, надані користувачами у розпорядження ТОВ «АРТМОТОР» за допомогою веб-сайту toyota.sumy.ua, використовуватимуться виключно для поліпшення якості послуг, що надаються ТОВ «АРТМОТОР» відвідувачам цього веб-сайту. ТОВ «АРТМОТОР» зробить все можливе для того, щоб гарантувати безпеку збору, передачі та зберігання персональних даних, як того вимагає характер таких даних та законодавчі акти, що регулюють захист персональних даних. Персональні дані користувачів не будуть передані в розпорядження третіх сторін (за винятком підприємств офіційної дилерської мережі Toyota) без згоди самих користувачів. За користувачами зберігається право доступу, уточнення, заборони використання своїх персональних даних.

ТОВ «АРТМОТОР» визнає той факт, що Всесвітня мережа є засобом, яким користувачі можуть скористатися для подачі відгуків про продукцію під торговою маркою Toyota, обслуговування у салонах та на СТО офіційних дилерів, а також про цей веб-сайт. ТОВ «АРТМОТОР» зробить все можливе, щоб прийняти до уваги отримані відгуки, якщо це буде визнано доречним та корисним. ТОВ «АРТМОТОР» не несе відповідальності за такі дані та зберігає за собою право видаляти їх з бази даних цього веб-сайту у будь-який час без попередження.

Згода на обробку персональних даних.

Цим я надаю однозначну згоду на обробку моїх персональних даних Тойота Центр Суми “АРТМОТОР”, (вул. Білопільський шлях, 26, м. Суми, 40009), ПІІ «Тойота-Україна» (проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ 04073) та іншим компаніям групи Тойота (незалежно від країни) з метою надання сервісних, гарантійних та інших супутніх послуг щодо продукції під торговельними марками «Toyota» та/або «Lexus», маркетингової діяльності досліджень ринку та споживацького попиту та інших сумісних цілей на строк, необхідний для реалізації вказаної мети. Я повідомлений(а) про свої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Інтелектуальна власність.

Спосіб подання інформації та всі матеріали цього веб-сайту, включаючи програмний код та оформлення, захищені нормативними актами, що регулюють відносини у сфері інтелектуальної власності. Дозволяється використання даних, текстів, фотографій або графічних матеріалів, розміщених на цьому сайті в особистих, некомерційних цілях. Забороняється їх відтворювати, змінювати, передавати, ліцензувати та/або публікувати, повністю або частково, з будь-якою метою без отримання письмової згоди на це з боку ТОВ "АРТМОТОР".

Торговельні марки.

Усі торговельні марки, логотипи та знаки обслуговування, розміщені на цьому веб-сайті, належать «Тойота Мотор Корпорейшн» (Toyota Motor Corporation of Japan), «Тойота Мотор Юроп» (Toyota Motor Europe, TME), підприємству з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна» або третім сторонам. Забороняється будь-яке їхнє використання, завантаження для постійного зберігання, копіювання або розповсюдження без отримання письмової згоди на це з боку «Тойота Мотор Корпорейшн», «Тойота Мотор Юроп», ПІІ «Тойота-Україна» або третіх сторін відповідно.

Обмеження відповідальності.

ТОВ «АРТМОТОР» було докладено всіх зусиль до подання точної, достовірної, актуальної інформації на цьому веб-сайті, проте при цьому гарантія точності такої інформації не надається. ТОВ «АРТМОТОР» не несе відповідальності за точність, повноту або достовірність будь-якої інформації, розміщеної на цьому веб-сайті. Веб-сайт toyota.sumy.ua та вся інформація й матеріали, розміщені на ньому, надаються користувачам у тому вигляді, в якому вони є, без будь-яких гарантій чи застережень, явних або не явних. У випадку, якщо ТОВ «АРТМОТОР» буде поінформовано про неточності в матеріалах, розміщених на цьому веб-сайті, буде докладено всіх зусиль для того, щоб їх виправити, щойно це стане можливо.

ТОВ «АРТМОТОР» знімає з себе будь-яку відповідальність за прямі, непрямі, випадкові або інші збитки, які можуть бути викликані унаслідок відвідування або використання веб-сайту toyota.sumy.ua, включаючи, але не обмежуючись, будь-які втрати чи збитки, які можуть бути викликані вірусними програмами, що вразили комп’ютери користувачів, або виникли внаслідок їхньої довіри до інформації, отриманої на веб-сайті toyota.sumy.ua.  Зазначені на веб-сайті назви комплектацій є суто умовними та використовуються виключно заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля. Такі назви можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах, які стосуються автомобіля, що жодним чином не впливає на повноту, точність чи достовірність поданої інформації.

Внесення змін.

ТОВ "АРТМОТОР" зберігає за собою право періодично вносити зміни та доповнення до цих умов та положень залежно від необхідності. Просимо вас час від часу відвідувати цю сторінку для відстеження змін.

Усі права зберігаються за правовласником.
На цій сторінці викладено умови та положення, що регламентують використання веб-сайту toyota.sumy.ua підприємства ТОВ "АРТМОТОР". Просимо вас уважно ознайомитися з ними. У випадку, якщо ви не згодні з цими умовами та положеннями, будь ласка, не користуйтеся нашим веб-сайтом. Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, скористайтеся формою зворотного зв’язку.
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля