Іонізатор повітря

Новини
Дата публікації: 25 листопада 2021 р.
nano

Іонізатор повітря Panasonic Nanoe™Х

Новий рівень очищення та дезінфекції повітря

Коли мова йде про унікальну систему очищення повітря Nanoe™Х, ми не можемо мовчати. Хочеться говорити знову і знову про те, як розвивається наш світ стаючи більш сучасним, дає нам можливість тут і зараз відчути всі принади НАНО технологій, які доступні вже сьогодні.

Унікальність її в тому, що аналогів такого рівня очищення і знешкодження повітря у світі немає! Компанія Panasonic розробила і запатентувала унікальну систему Nanoe X.

Nanoe X від Panasonic - це технологія, яка під дією високої напруги виробляє близько 9,6 трильйона негативно заряджених гідроксильних радикалів (ОН) в секунду. Вони складаються з атома водню і атома кисню, укладених у водну оболонку і несуть негативний заряд, що обумовлює їх високу реакційну спроможність. При контакті з вірусами радикали (ОН) витягують з їх оболонки атом водню (Н +), який носить позитивний заряд, таким чином оболонка вірусу руйнується і він гине. В результаті при з'єднанні (ОН) і Н + утворюється вода (Н2О) та безпечні залишки вірусу. Природні гідроксильні радикали живуть мізерно мало, менше 1 секунди. Гідроксильні радикали Nanoe мають тривалий термін життя (10 хвилин), що дозволяє їм розповсюджуватися в найвіддаленіші і, здавалося б, недоступні куточки приміщення в повітрі, на поверхні і навіть всередині поверхонь.

З початком перебігу вірусу SARS-CoV-2, який став несподіванкою і проблемою всього світу, ми отримали тисячі запитів про вплив очищувачів повітря на його перебіг і поширення. Компанія Panasonic не сиділа склавши руки, інтенсивно працюючи і тестуючи можливість позитивного ефекту технологій на даний вірус.

Японська корпорація Panasonic, спільно з всесвітньо відомою лабораторією Texcell заявили про проведення тесту, в якому досліджували вплив частинок Nanoe X на клітини вірусу SARS-CoV-2. Було встановлено, що система Наное Х пригнічує активність вірусу (тест проводили в лабораторії закритого типу, відповідно, результати можуть відрізнятися від роботи у відкритих, житлових приміщеннях).

Починаючи з 1997 року, виробник Panasonic підтвердила результати роботи даного методу очищення в різних напрямках, в тому числі ліквідації різних мікроорганізмів: бактерій, вірусів, алергенів, спорів грибка, які несприятливо впливають на організм людини.

Придбати Іонізатор повітря Panasonic Nanoe™Х Ви можете у Тойота центр Суми "АРТМОТОР".

 

Для отримання консультації та замовлення телефонуйте за номерами:

+38 0542 700 502

+38 050 405 99 19

Або завітайте до дилерського центру за адресою:

Суми, Білопільський шлях, 26

 

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля